Mijn naam is René Duyndam, ik ben gecertificeerd makelaar/taxateur en sta ingeschreven in het SCVM register in de kamers Wonen en WOZ.

Ik werk als zelfstandig onafhankelijk makelaar vanuit mijn woonplaats Weiteveen in de Zuidoost hoek van Drenthe, op enkele kilometers van de Duitse grens. Ik hou van korte lijnen en ben daardoor direct op de hoogte van alles wat er speelt. Een persoonlijke benadering, service en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Ik ben al ruim 13 jaar werkzaam als zelfstandig makelaar en in die tijd heb ik gedegen kennis opgedaan op het gebied van onroerend goed in zowel Nederland als Duitsland.

Het koopproces in Duitsland gaat heel anders dan in Nederland, iets wat vele kopers op de Duitse markt niet weten. Ik informeer u daar graag over en kan daarin adviseren.

Ik ben zowel aan- als verkoop makelaar, wat inhoudt dat ik woningen verkoop, maar ook een koper help zoeken naar een geschikte woning en hem of haar door het hele koopproces begeleidt. Ook de advisering en de onderhandeling van de koopprijs hoort daarbij.

Ook behoort tot mijn werkzaamheden het vinden van een passende financiering voor de gevonden woning. Ook in dit proces begeleidt ik u.

Mijn doel is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Of het nu gaat om het vinden van uw (droom)huis of om u te helpen bij de verkoop van uw woning en alles wat daarbij komt kijken, ik begeleid en adviseer u het gehele traject .